PS 2 | PS 3 | Playstation 4 | XBox 360

Sony PSP

• DOMŮ
  • PSP konzole
  • PSP hry
  • PSP pouzdra
  • PSP doplňky
  • PSP Diskuze

Problémy s PSP

24 komentářů k “Problémy s PSP”

1. Kuba napsal:
    Červen 27, 2012 (1:29 pm)

Dobry den, mám problém s PSP, stáhnul jsem hru a ona se sekla a nic nedělal tak jsem musel vyndat baterku,aby jse to vyplo. Pak to zapínám a u her jak to píše pamět kolik tam je ‚tak tam bylo 0KB,skusim hry a ono to napsalo že tam nejsou žádné hry. A přitom mi nenapěhne ani v PC pamětovka. Nevite co stim? Děkuju.

Odpovědět
  2. MK napsal:
    Listopad 27, 2012 (3:07 pm)

Dobrý den,potřebuji poradit jak připojit PSP 3004 přes wifi router TPLink TL‐WR841ND.
    PSP si wifi najde,ale ukazuje hlášku Not supported.Wlan mám zapnutý.
    Díky Mirek

Odpovědět
    • admin napsal:
      Listopad 27, 2012 (3:16 pm)

Podívejte se jaké máte na routeru nastavené šifrování, zda není příliš “silné” — PSP konzole přes wifi podporují jen WEP, WPA‐PSK TKIP a WPA‐PSK AES. Naopak WPA2 PSP nepodporuje.

Odpovědět
  3. Kurt napsal:
    Leden 9, 2013 (5:46 pm)

Ahoj
    mám problém s psp.
    Vždy když vypojím kabel od napájení,tak se vypne,ale s kabelem funguje všechno, jak má.
    Může to být baterkou?

Díky

Odpovědět
    • admin napsal:
      Leden 9, 2013 (5:56 pm)

může

Odpovědět
  4. matus napsal:
    Květen 2, 2013 (3:04 pm)

dobry den mam psp nejde ho nabit cez adapter len cez usb teraz sa vyplo a nejde zapnut psl poradteee

Odpovědět
  5. Jitka napsal:
    Květen 27, 2013 (7:17 pm)

Dobrý den,
    vypli jsme psp 3004 pb při update. Poté psp nelze zapnout. Lze s tím něco dělat? Již není v záruce. Díky za odpověď

Odpovědět
    • admin napsal:
      Květen 27, 2013 (7:29 pm)

doporučuji obrátit se na autorizovaný servis Sony:
      SERVISNÍ CENTRUM S.R.O.
      http://www.sony-servis.cz
      info@sony-servis.cz
      tel.: 272 650 240

Odpovědět
  6. mys3 napsal:
    Červenec 8, 2013 (6:58 pm)

Prosím mám problém, mám PSP e1004 street a když ho zapnu, rozsvítí se mi jen zelená kontrolka ale display ne a ani nereaguje to psp.. prosím o pomoc… Díky

Odpovědět
    • admin napsal:
      Červenec 8, 2013 (7:15 pm)

jediná užitečná rada — obrátit se na servis Sony

Odpovědět
  7. patrik napsal:
    Červenec 12, 2013 (2:41 pm)

Ahoj na psp se mi rozbil display a chtel bych se zeptat jestli jde pouzit novy z jineho psp abych si ho zpravil sam. V mem okoli zadny servis neni. Prosim poradte mi odpovedi na e‐mail. Dekuji 🙂

Odpovědět
    • admin napsal:
      Červenec 12, 2013 (2:50 pm)

Použít jde displej pouze ze stejného modelu PSP (tj. na PSP 3000 lze použít jen displej z PSP 3000). V každém případě pokud tomu nerozumíte a musíte se ptát tady na fóru, nedoporučuji se o to pokoušet. Navíc záruka na náhradní díly bývá většinou poskytována jen při montáži v autorizovaném servisu Sony. Pokud se v tom budete vrtat sám, tak nemáte šanci případně koupený náhradní díl úspěšně vyreklamovat.

Odpovědět
  8. Joey napsal:
    Říjen 7, 2013 (9:34 pm)

Zdravím, doufám, že mi někdo pomůže. Naposledy jsem na svém PSP 2000 hrál v červnu. Poté se mi vybil a už jsem neměl čas a chuť jej nabít a spustit. Teď v Říjnu jsem se pokusil jej spustit, ale naběhne mi jen obrazovka Sony computer entertaiment a potom skoro jako by chtěl naběhnout, ale místo toho mi běhá pozadí a v pravém dolním rohu se vlní kolečko.. kde je zakopanej pes prosím?

Odpovědět
  9. Kačis napsal:
    Leden 3, 2014 (1:02 am)

Zdravím mám problém, nejde mi nabíjet PSP 3004. Zkoušel jsem i jiné nabíječky od známých a také nic. A baterka funguje u jiného PSP v pohodě. Tak jsem našel někde na fóru, že to většinou dělá napájecí modul. Tak jsem ho vyměnil a stále mi nelze nabít PSP. Neví náhodou někdo co by mohlo být ještě špatné. Díky moc za pomoc.

Odpovědět
  10. erik napsal:
    Srpen 2, 2014 (4:59 pm)

zdravim, chcem sa opitat ci mi pojde psp bez baterky len na nabijacku ?

Odpovědět
    • admin napsal:
      Srpen 4, 2014 (9:25 pm)

Ano, PSP konzole s výměnnou baterií lze provozovat i bez baterie, jen s připojením na nabíječku.

Odpovědět
  11. bara napsal:
    Červen 9, 2015 (6:28 pm)

dobrý den jaksi mi nejede nabíječka ani USB k PSP. Nevíte co s tím mám dělat? Ani zapnout už ho nemůžu

Odpovědět
    • admin napsal:
      Červen 9, 2015 (7:09 pm)

Ověřit na jiné PSP konzoli zda je v pořádku nabíječka, pokud není tak koupit novou. Pokud je nabíječka v pořádku, nic s tím sami neuděláte, obraťte se na autorizovaný servis Sony.

Odpovědět
  12. Jakub napsal:
    Červen 11, 2015 (4:37 pm)

Hraju nhl 07 a hraju ligu zapnu zápas zvolím dres střelu a dám pokračovat začne načítání pak se to vypne nejde zapnout vyndal jsem hru zandal hru a ať mačkám co mačkám nejde zapnout žádám o pomoc prosím. Jakub

Odpovědět
  13. sara napsal:
    Červen 15, 2015 (7:54 am)

Dobrý den, nějak mi nefunguje PSP se sluchátky. Zkoušela jsem asi troje sluchátka, ale PSP furt jede na repraky.

Odpovědět
    • admin napsal:
      Červen 15, 2015 (10:29 am)

takhle na dálku k tomu není co říct, normální je že po připojení sluchátek na psp zvuk jede jen do sluchátek, tzn. nehraje přes “repráky”

Odpovědět
  14. kristýna napsal:
    Červenec 7, 2015 (7:54 pm)

dobrý den psp se pořád vypíná.je vše nastavené ale stejně se vypne samo třeba po 1 minutě.cotedy dělat????

Odpovědět
  15. Milan napsal:
    Srpen 8, 2015 (10:30 pm)

mam psp ale nemám tam wifi jde se připojit prěs nějaký program nebo tak

Odpovědět
    • admin napsal:
      Srpen 8, 2015 (10:57 pm)

PSP E1004 nemá wifi a nepočítá se zde vůbec s připojením k internetu. Lze pouze připojit usb kabelem s PS3 nebo PC a přes ně stáhnout z internetu obsah z PSN na memory stick v PSP. Na PC je pro tento účel určen software od Sony — Media Go, ke stažení např. zde: http://mediago.sony.com/enu/download

Odpovědět

Reagovat na komentář od bara

Odpověď na komentář zrušíte zde.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

PRODEJHER.cz na Facebooku

Co říkáte na PSP ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Fotokalendáře 2016

Příspěvky v kategorii
  • AV video kabel na PSP
  • Co je PSP - Playstation Portable (kapesní videohry Sony) ?
  • GPS na PSP
  • Kamera pro PSP
  • Měkké pouzdro na PSP konzole
  • Nárazuvzdorné pouzdro na PSP
  • Ochranná fólie na displej PSP
  • Proč koupit Sony PSP a vykašlat se na Nintendo DS ?
  • PSP 3004
  • PSP baterie
  • PSP Go
  • PSP napájecí adaptér (PSP nabíječka)
  • Recenze Sony PSP E1004
  • Sluchátka na PSP
  • USB káblík na propojení PSP s PC

V jakém e-shopu nakoupit PSP ?

• PSP konzole
  • PSP hry
  • PSP paměťové karty
  • PSP baterie a PSP doplňky